Čím sú naše produkty výnimočné?
Pri produktoch NUTRACEUTICA platí: viete, čo kupujete:
- čisté omega-3 a skvelá chuť
- prírodný pôvod
- známy pôvod suroviny
- certifikácia
- prírodné vitamíny
- žiadne syntetické vitamíny
- najvyšší stupeň čistoty
Nepoužívame syntetické formy vitamínu E.
Nutraceutica ako prvý výrobca aplikuje jedinečný prírodný vitamín E úplného spektra, nazývaný tiež vitamín E 2. generácie.
Biologické účinky sú v niektorých prípadoch 50-krát vyššie v porovnaní so syntetickými formami vitamínu E, ktoré bežne pridávajú iní výrobcovia tekutých rybích olejov.
Veľa zákazníkov si možno neuvedomí, že rybie oleje vo forme kapsúl sú často neznámeho pôvodu, vyrobené z neoveriteľných zdrojov pochádzajúcich z Južnej Ameriky alebo Číny, prípadne z oblastí s ekosystémom zaťaženým nadlimitným obsahom toxínov. Produkty kompromisnej kvality často obsahujú pridané syntetické antioxidanty /tokoferol acetát – syntetická forma vitamínu E/ zabezpečujúce stabilitu voči zrýchlenej oxidácii oleja.
NUTRACEUTICA rybie oleje sú vyrobené z najkvalitnejšej základnej suroviny – rybieho oleja produkovaného najväčším Európskym výrobcom Lysi Island s certifikovaným systémom kvality.
Výrobca suroviny patrí k svetovým expertom na morské tuky.
Najvyšší stupeň čistoty zabezpečuje vysokú stabilitu aj bez prídavku axtioxidantov a syntetického vitamínu E. Kvalita suroviny je stabilne výnimočná, čo zabezpečuje vysoký obsah omega-3 EPA, DHA, ALA a bohatosť obsahu prírodných omega-9 mastných kyselín.
Starostlivým výberom vhodných druhov severských rýb obsahuje OMEGA-3 HP natural rybí olej bez použitia technológie koncentrovania až 20% EPA, 13% DHA a 7% ALA. Celkový obsah omega-3 dosahuje hodnotu presahujúcu 40%!
Priamym dôkazom vysokého obsahu nenasýtených mastných kyselín je riedka konzistencia oleja, tekutosťou veľmi podobná obyčajnej vode.
Sviežosť: absolútne žiadna vôňa a chuť po rybách!
Z dôvodu predchádzajúcich nepríjemných skúseností s užívaním rybích olejov iných výrobcov sa mnohí ľudia vyhýbajú konzumácii v tekutej forme. Produkty OMEGA-3 HP sa odlišujú. Chutia skvelo, pretože sú čerstvé a zároveň zbavené zápachu. Výskumy dokázali, že vyskytujúci sa nepríjemný zápach je spôsobený oxidáciou a rozkladom molekúl tukov. Oxidované polynenasýtené tuky sú zdrojom voľných radikálov. čítať viac